Philip Stein

Philip Stein is een revolutie in uurwerkenland!

 

Elk Philip Stein uurwerk bevat natuurlijke frequentie technologie die uw gezondheid positief beïnvloed.  Deze technologie werkt met de frequentie van 7,83 Hz. Dit is de hoofdfrequentie van de aarde en de belangrijkste frequentie van alle leven.

Studies hebben aangetoond dat dragers van een Philip Stein horloge beter slapen, minder stress, een hogere capaciteit om te focussen en een sterkere concentratie vertonen.

De natuurlijke frequentie technologie wordt gestuurd door een metalen plaatje in het uurwerk. Het metalen plaatje trilt op een aantal frequenties  waaronder de belangrijkste namelijk de 7,83Hz frequentie.

Wanneer het uurwerk gedragen wordt om de pols worden frequenties doorgegeven aan het biologische veld van het lichaam. Het biologische veld regelt een aantal belangrijke functies en onder invloed van het Philip Stein uurwerk gebiedt het het lichaam om te relaxen. Daardoor krijgt de drager meer weerstand tegen stress factoren. Wanneer je een Philip Stein  uurwerk draagt ben je meer in harmonie met de aarde.  Dit maakt van jou een gezonder en evenwichtiger persoon.

 

bezoek website Philip Stein

 

 

Uw contactpersoon

Wouter Garré

Directie en Sales Management
Philip Stein en Fruitz
België en Luxemburg